Alla inlägg under januari 2010

Av Johanna - 13 januari 2010 09:04

De händer ju ALDRIG nångot överhuvudtaget!

Jag har fan ont överallt i magen FÖRUTOM där man SKA ha ont.

Igår trodde jag att hela magen skulle gå sönder på mig, hade som magknip fast ändå inte riktigt men samtidigt hade jag massor med sammandragningar. Riktigt ont gjord de. Men de är ju inga jävla värkar de inte!!!

Orkar inte mer.

Nu ska jag dricka mitt jävla te och sen gå och lägga mig igen! För de här blir fan då mig inga barn gjorda, eller födda rättare sagt.


JAG ÄR SÅ LESS PÅ DETTA!!!!!!!!!!

Av Johanna - 12 januari 2010 21:04

Idag har jag äääääntligen fått träffat Steffies lilla Anton! Så fruktansvärt liten och otroligt söt. De är svårt att förstå att den lilla människan befann sig i hennes mage för några dagar sen. Är helt fashinerad.

Helt bedårande är han!

Och jag blev riktigt avundsjuk. Men har räknat ut att jag har som mest 25 dagar kvar nu. Så mer än så blir de INTE i alla fall.


Natten var förjävligt rent ut sagt. Orkar inte med detta längre. Ligger jag förlånge gör de så sjukt ont överallt så jag vet inte var jag ska ta vägen. Toan besöker jag ett antal gånger under natten. Vända sig ska vi inte ens tala om. Krävs ett helt företag för de.

Så jag gick upp vid 7 tiden och åt frukost och kolla lite TV. Sen gick jag och halvsov till kl 10. Då började jag med att installera nya bredbandet, givetvis krångla de. Så ringde supporten ett antal gånger men nehej då. Så jag har kutat runt i huset och letat efter huvudjacket. Lätt som en plätt kan man tro, men icke när om som bodde här innan kopplat om allting och dragit undan alla sladdar i väggarna så man fick allt pröva lite olika metoder. Men bra tänkte jag, då kanske de sätter fart på förlossning när jag gick upp och ner och kröp runt på golvet. Men än så länge inget alls.

Tillslut fick jag iallafall igång internet på egen hand. Jag är bra jävla duktig jag.


Ska nog lägga mig strax, läsa lite och sen kanske försöka få sova 1 timme i sträck utan att vakna? De återstår att se.

På återseende!

Av Johanna - 11 januari 2010 19:24

Idag är de måndag, hela dagen!

Och inte har de hänt något på bebis fronten heller.

Eller ja, två små förvärkar? om man nu kan kalla de för de i natt.

De enda som händer här är att magen sjunger mer och mer så snart lär jag ha en kärra att lägga den på så den inte släpar i backen. Haha.

9 dagar kvar.


Idag kom Steffie hem med deras lilla Anton =)

Så i morron ska jag dit och få träffa han! Som jag längtar.


Var på stan idag med karln, han shoppa lite tröjor. (Som om han inte hade tillräckligt, haha) Sen köpte vi en fleece dress till Melvin som han kan ha i vagnen. Blir för varmt med både overall och åkpåse. Sen köpte vi en pressent till lilla Anton också så klart =)


Nej, här blir inga barn gjorda. För de är redan gjort. haha.

Nu ska jag bänka rumpan framför TV.

Av Johanna - 10 januari 2010 09:30

Äntligen äntligen äntligen har Steffie fått sin lilla bebis!!! =D

De blev en pojke, precis som jag hade på känn =D Tänk att jag hade rätt.

Men jävlar vad jag gick på helspänn fram tills jag fick veta något. Natten var en plåga. Sov riktigt riktigt dåligt.

Sen får jag veta av Steffies mamma att de kommit en liten bebis och de gått bra. Men jag ville Steffie skulle berätta könet själv. Men neeeeej, folk kan ju inte knipa sina trutar så jag fick veta ändå innan hon han höra av sig. Sådana saker sprider sig som en löpeld i denna stad tydligen :P

Men huvudsaken är att dom mår bra och att de gått bra.

Och fruktansvärt söt är han. De går inte att förneka. =)

Så nu är ju fruktansvärt avundsjuk, på både bebis och smärtan. Hur sjuk är man inte?

Men här händer inget. Känner inget. Antingen så kommer de komma pang bom direkt eller så kommer jag helt enkelt gå över tiden. Hoppas verkligen jag slipper de sistnämnda.


Nej, jag orkar inte sitta här.

Lite frulle och sen kolla på någon film.

Ikväll ska jag fan spela bingolotto. Kanske jag kan vinna något denna gången då? Pyttsan!

Av Johanna - 8 januari 2010 12:11

Ja, nu är de 12 dagar till BF.

Var till BM för en stund sen. Jag känner mig som världens tråkigaste patient för jag har ALDRIG några frågor. Haha. Allt jag vill och behöver veta tar jag reda på innan jag hinner komma dit, är allt för otålig för att vänta.

Men magen växer på, sjunkit något och nästan helt fixerad. Gick dock att rucka lite lite när hon använde våld så jag nästan pinka på mig. Haha.

Och lilla plutten låg och sov som bäst när hon skulle på och känna på han så hon fick verkligen härja runt med han innan han ville vakna. En riktig sjusovare de där. Dock en nattuggla också.

 

Jag åt en badboll till frukost. Haha. Herre gud vilken kula.

 

Han har minsan gott om plats att röra sig på i alla falla. De sa BM så jag litar på henne. Så han kanske kanske inte är så extremt stor ändå, bara de att jag har mycket vatten. Hoppas, hoppas eftersom jag är så svullen om fötter, ben och fingar så är de inte helt omöjligt.

De återstår att se helt enkelt.


Nej nu ska jag nog ta och poppa musik och städa. Kanske sätter fart på något =)

Av Johanna - 7 januari 2010 19:26

Nu är julen helt och hållet borta! Skönt, men väldigt tomt blev de på vissa ställen. Fast de är väl en vanesak de med. Alltid fyller man ut tomrummet med annats skit.


Var och köpte lite nya blommor idag, för 400 kr. För några sketna blommor. De är ju fan inte klokt att de ska vara så dyrt. Men blommor lär man ju ha och fler lär jag köpa för de räcker inte på långa vägar men de ser ju bättre ut än att de är tomt i fönstrena. Sen lär man ju ha skapliga krukor också som matchar varandra och resten av rummet. Jävla bestyr, sen har jag en idé i huvudet på ett blomarrangemang som jag aldrig hittar någonstans. Jag letar och letar men icke. Vill inte dom ska sätta ihop de åt mig heller för då kostar väl de skjortan.


Värme har vi fått i stugan nu i alla fall. Så nu kommer väl värmeräkningen inte vara nådig nästa gång. Jävla kyla. Vi klarar oss på så de var innan men jag vill absolut inte ta hem en liten nyföding till den kylan. Så de får väl kosta lite. Kanske kan sänka någon grad och ytterligare någon mer i vissa rum där man inte kommer spendera så mycket tid med Melvin. Får fixa de sen, skruvade ialla fall ner elementen i alla rum uppe för ett tag sen så lär väl märka skillnad i morron eller så.

Av Johanna - 5 januari 2010 09:00

Sovit som en kratta i natt, som vanligt. Fast de var fan värra denna natten, usch säger jag bara. Nu börar jag lessna rejält.

Jag sover dåligt som fan, är jämt trött, har ont så in i helvete, knäna börjar ta stryk och hela kroppen är allmänt utmattad nu. Hur ska jag orka med en förlossning om jag ska vara så här trött i kroppen och mentalt med för den delen.

Jag orkar verkligen inte mer nu, de är INTE så speciellt mysigt längre. Säg vad du vill men jag vill inte vara gravid längre. Jag vill att Melvin ska komma ut och hålla mig vaken om nätterna, istället för att smärtan ska göra mig sällskap.


När jag kom ner i morse såg jag att de var -17 grader ute. Kallt tänkte jag. Sen såg jag att de fan var +17 grader INNE. Men de känns inte så. Känns kanske som +20 grader eller nått. Så här kallt kan jag ju inte ha de om de ska komma en liten bebis hem hit. Lär nog sätta fart på värmen innom kort. Men varken jag eller Christian fryser ju, så än så länge får de vara som de är.

Undra varför jag inte fryser? Jag som alltid vill ha typ 25 grader annars.

Har väl gått och blivit varmblodig under graviditeten. Haha.


Nej nu ska jag lägga mig med älsklingen en liten stund sen göra mig i ordning och gå en sväng på stan med mamma.

Haha jag vaknar före pensionärerna här på området, då är man vaken tidigt.


Ont i  magen fortfarande, när ska de släppa?

Av Johanna - 4 januari 2010 11:49

De spänner i magen konstant.

Jag tror han lillen är på väg neråt, känns som ett litet tryck neråt i alla fall.

Hoppas han är fixerad tills fredag. Skulle vara skönt.


Har precis bytt gardiner i köket, egentligen vill jag inte ha dom men de är inga tomtar på dom i alla fall. Får ta mig en titt på Linneskåpet och se vad dom har att erbjuda mig.


Nu vill jag träffa Melvin!


Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards