Alla inlägg under december 2009

Av Johanna - 20 december 2009 21:43

Nej, de blir aldrig som man tänkt sig.

Jag hade ju tänkt ligga på soffan hela dagen idag. Men nej så blev de ju inte.

Vi har faktiskt klätt granen. Och den blev så fin så.

Överseende med att de inte är så mysigt på bild som i verkligheten, åter igen.


De syns ju knappt att brasan är tänd heller.

Men de är fan då mig en fin RIKTIG gran. Min älskling vet var man hittar fina granar han.

Hoppas bara den inte barrar så mycket. Var väldigt mycket emot en riktig gran först men nu har jag ändrat åsikt. Men nästa jul får de bli plast, troligtvis. Vill inte att Melvin ska krypa runt bland massa barr som sticker in i händer och fötter.



Jag har även tvättat 3 maskiner och diskmaskinen fick sig en vända. Vi gjorde rent tummlaren också.

Sen åkte vi och köpte grillad kyckling och hyrde film. Sen dess har vi bara legat i soffan och slöat.

Nu har lovely åkt till jobbet, han jobbar natt så jag får sova helt ensam. De gillar jag inte, har inte lärt mig huset alla ljud ännu så jag får alltid för mig att de är någon här så jag vågar aldrig gå på toa på nätterna även fast jag håller på att spricka.


Nej nu ska jag spela lite Desperate Housewives sen sova. 

Av Johanna - 20 december 2009 11:09

Idag ska jag inte göra något annat förutom att ligga på soffan och inte göra något alls.

Eller jo, jag ska klä granen. Men de är också de enda jag ska roa mig med.

Kanske kanske om jag verkligen måste så tar jag mig en sväng till affären för att handla mat. Men kan hända att jag slipper. Hoppas!


Här tänker jag då inte sitta mer idag!

Av Johanna - 19 december 2009 22:54

Idag har jag...


- Ätit frukost med Steffie på cafét i gallerian. Helt okej, lite mer "mordent" än Johansson´s. Så de får bli flera gånger. Sen tog vi oss en sväng på stan.

- Varit och hälsat på farmor och farfar. Blev bjudna på smörgåstårta och goda kakor. TRevligt som vanligt.

- Sovit på soffan som en ostkrok så nacken nästan gick av på mig.

-Varit hos mamma och kollat Robinson och varit ute i snön och sett på när Tindra busat.


Vem fan i hela helvete var de som ringde på hos oss i morse halv 8??!! en lördagmorgon! Är sjukt nyfiken. Men jag vågade ju inte gå och öppna för att se vem de var. Jag låg ju så skönt i sängen. Jag lär väl aldrig få veta vad de var om. Men antagligen inge viktigt eftersom den/dom inte ringde eller kom tillbaka senare.


Nu är de sängdax.

Natti natti


Av Johanna - 18 december 2009 13:31

Gud som jag trycker i mig mandariner. Hade ett litet uppehåll någon vecka men nu är jag tillbaka i mitt missbruk. Fast de är väl bättre att jag trycker i mig de än massa godis och skit, fast de slinker ner rätt mycket sådan också om jag ska vara ärlig.


Nu jäklar är de hicka på gång i magen. Hela jag rycker till varje gång han hickar, mysigt oftast men inte alltid då de kan vara väldigt störande med ett rytmiskt dunkande hela tiden. Vrida runt på huvudet så jag nästan kissar på mig verkar också vara lite av en favorit hos lillen. Men snart kommer han ut och då kommer jag med all säkerhet att sakna allt detta i magen. Men då har jag ju en fin liten prins att stirra mig blind på hela dagarna. Som jag längtar!


De är fan då mig fredag idag igen kom jag på, tiden kan inte gå lite fortare eller?

De är ju jämt fredag, lugna ner tempot lite nu va.

Exat en vecka kvar tills Steffie har BF. Usch, jag är så nervös så jag vet inte vad. Hinner tänka tusen saker innan hon, seg som hon är ibland, svarar. Haha.

Jag har känslan av att hon också kommer få en pojke som oss alla andra, men samtidigt har jag väldigt svårt att tro att vi skulle få av samma kön så jag lär ju nästan tippa på en flicka ändå, även fast pojke känns bättre. Haha.

Nej men jag tippar på en flicka jag. Då var de bestämt och skrivet, går icke att ändra.


I morron ska vi testa frukost på cafét i gallerian, man lär ju checka in dom olika sakerna innan knoddarna kommer till världen så vi vet var som är värt att gå när de är dax för träff.


Den här förbannade jävla föräldrapenningen blir jag fan då mig inte klok på alltså. Men jag avvaktar tills efter nyår med att bestämma allting, så ska jag gå till försäkringskassan här i stan och få lite råd och hjälp i mina virriga val.

Jag tror fan då mig att de enda som finns i mitt huvud just nu de är försäkringskassan, pratar nästan aldrig om något annat.

Stackars mamma får lyssna på mitt gnäll flera gnger om dagen. Men hon kan ju ändå rätt mycket om de där så de är tur jag har henne.

200kr har jag ringt upp på enbart försäkringskassan denna månad. DE är ju inte normalt. Men så mycket strul har de varit. Tack för de du!!


Nageltrång på lillfingret. Gillar jag inte. De gör ont.

Nu ska jag äta knäck och bli tjockare och göda Melvin ytterligare.

Adjöken!

Av Johanna - 17 december 2009 19:20

Jaha, då är de 4 veckor kvar nu då. Kommer säkerligen gå över tiden så länge de bara går. De är så typsikt mig. Så kommer de komma ut en bamsing till bebis och jag kommer gå sönder totalt både utvändigt och invändigt. Och jag kommer klara mig utan bristningar ända fram till BF men sen resterande tiden kommer dom bara komma som en blixt från klar himmel.

Positiva klubben här. Haha.

Men nu är de fan riktigt jäkla tungt. Och jag längtar som en tok.


Idag har jag i alla fall tagit mig ut till bilen och så åkte vi till Arboga och lämna DJ grejerna. Till och med så jag gav mig på att göra lite mer knäck. Men nu är jag totalt slut i hela alltihopa. Ska strax parkera mig i soffan och ligga där tills de är dax för att sova.


Skulle behöva gnälla lite mer om försäkringskassan också men känner att de är ganska lönlöst att sitta här och beklaga sig. De blir ju inte bättre för de.

Av Johanna - 16 december 2009 09:54

Herre min gud vad de snöa igår, trodde aldrig de skulle ta slut. Men nu är de snö ute så de räcker för hela vintern. Hoppas bara de får ligga kvar nu, men tydligen ska de bli djävulskt kallt till helgen. De gillar jag verkligen INTE då jag blivit för tjock för att stänga min jacka. Skedde verkligen över en natt också. Så i krissituationer får jag knycka en jacka av Christian som jag kanske lyckas stänga.

Var till barnmorskan igår, allting var så bra så. Förutom en sak, enligt mig själv. Jag är uppe och virrar på den övre kurvan igen. Snacka om tvärvändning, förra gången för tre veckor sen var jag nere på medel och så nu denna gången rätt upp på de övre. Så lilla Melvin är nog inte så liten, han väger säkert 5 kg när han kommer ut eller något. Nej huga, hemska tanke!

För inte tusan kan de spela någon roll vad JAG äter? Han tar väl bara just den näring han behöver, inte tar han väl av allt onyttigt jag äter?? De hoppas jag då verkligen inte för då jäklar kommer de nog ut en 10kg klump om en månad.

För kommer han som beräknat så är de bara 4 veckor kvar nu. Tänk, om 4 veckor kan vi ha en liten till plutt här hemma. Hela livet kommer ju förändras totalt, gud så underbart.

Ska till västerås i mellandagarna och hämta hem vagnen och köpa de allra sista grejerna på mellandagsrean. Man kan nog fynda lite då hoppas jag.


Undra om jag ska äta frukost eller om jag ska vänta ett tag? Jag vet faktiskt inte om jag är så speciellt hungrig. De är så svårt att känna om man ä hungrig eller inte då man ständigt går runt och är överfull i magen av bebis.

Men lite kanske man kan trycka i sig i alla fall.


Vägde mig förresten hos mamma i måndags, har "bara" gått upp ett kg på dom senaste 2-3 veckorna. Så de känns skönt, men jag kommer ju garanterat att gå upp några kg till, de räknar jag kallt med. Men rätt skönt att de stannat upp en liten stund i alla fall.


De är en jävla tur att jag är lite smått misstänksam av mig och är lite lätt girig ibland, för jag fick veta igår att hade jag litat på en viss sak så hade jag blivit snuvad på 30.000kr

Så en jävla tur var de att jag lyssnade på min magkänsla om att de var total galet.


Nu, frukost!!

Av Johanna - 14 december 2009 14:51

Ja vad ska man säga om helgen som gått?

Fredagen tillbringade jag hemma hos mamma med att kolla på idol-finalen.

Lika trevligt som vanligt.

Lördagen gick till som så att kl 11 åkte jag, pappa och Plåten och handelade mat och tillbehöver till kvällen. Sen var de bara för mig att börja med att göra tårta för 30 personer, förstår faktiskt inte varför jag tog på mig de. Men de tog 3 timmar ungefär, sen var de bara att kasta sig på duschen och göra sig klar för att bege sig till Kungsgården där festen skulle hållas till. Stressigt som fan var de och jag hade inte suttit ner en enda gång på 6 timmat, trodde att jag skulle avlida av smärta. Sen fick jag agera taxi ett antal gånger innan alla anlänt till festen, som för övrigt var för Anne som fyllde 50 år.

Kvällen gick och de var riktigt trevligt, även fast jag i princip höll på att gå sönder i höfter och rygg och lite andra ställen.

Men höjdpunkten på hela kvällen var fan då mig när Rickard skulle leka "popsnöre" och rullade runt på golvet som en tok, och så kommer pappa gåendes och ser inte att Rickard ligger där på golvet och snubblar på han och tar några bamsekliv rätt in i väggen och faller till golvet. Pappa var förvånad över att de låg en Rickard rullandes på golvet och Rickard var förvånad över att en bamsebjörn klev han på vaden. De var en riktig syn för gudarna de, tyvär han jag bara med att ta ett kort när dom var på väg upp från golvet.

  

Varje gång jag tänker tillbaka på de så dör jag nästan av skratt.

De är en syn som alla borde fått sett tycker jag.


Söndagen bestod av att ligga i sängen till halv 12 ca. Kom ju inte upp tidigare och kunde inte sova på natten för jag hade så djävulskt ont. Tjatar mycket om att jag har ont märker jag, men de gör faktiskt fruktansvärt jävla inihelvetes ont.

Sen så var jag tvungen att vara chafför åt sopor och dyligt då dom andra städade ur lokalen. När vi äntligen var färdiga med allt de så åkte jag och älskling hem och tog oss ett välförtjänt varmt bubbelbad. De var riktigt underbart de.

Sen blev de pizza och film på kvällen, skulle nästan kunnat tro att jag också var bakis för de kändes nästan så. Helt mörbulltad i kroppen och torr som fnuske i truten. Riktiga bakis tecken de.



Vi fick våran första vattenräkning idag, hallelulja säger jag bara. Hade gått och trott att den skulle vara på flera tusen, men icke sa nicke. Vi är tydligen väldgt sparsamma med vatten i detta hushåll. Och då har vi ändå inte snålat med något, utan levt som vi gjort i lägenheter osv. Så nu vet vi att de inte var så fasligt dyrt med vatten. Nu går jag bara och väntar ¨på el och värme räkningarna. Spännande att se vad dom ligger på. Värme kan inte vara så fasligt mycket för de är tame tusan svinkallt i större delar av detta hus då kalrn tydligen är riktigt varmblodig. En annan går och fryser fötterna av sig.


Försäkringskassan ringde jag till idag.....igen. Arb.intyget hade inte kommit in med jag skickade de i torsdags så de är väl inte så konstigt. Måtte detta nu gå fort. Känns som att dom börjar arbeta emot mig nu igen, inte roligt. Så lär ringa i morron igen och höra så allt står rätt till. Aldrig får man en lugn stund ifrån dom där rackarna.


Nej nu ska jag ta och försöka ge mig på att tillverka lite Jansson. Ska bli spännande att se resultatet sen.

Av Johanna - 11 december 2009 13:12

Nu jävlar ska jag göra som min sjukgymnast säger och trotsa smärtan!

Jag ska promenera, ja du läste rätt, promenera till Steffie. Inte så jätte långt egentligen, men för mig är de en bit. Så jag trycker i mig två alvedon och drar iväg, spännande och se hur kvällen artar sig sen då. Kommer väl ligga helt förlamad i soffan, men de ska tydligen vara bra att röra lite på sig ibland så då är jag väl så illa tvungen.


Inatt drömde jag att jag hade fått en jätte stor bristning på magen, hoppas för allt i världen att de INTE var en sandröm. Vill inte ha nå bristningar.


Undra ja om de är facebook eller min dator som inte mår nå bra??

De är ju så fruktansvärt jävla segt så man kan ju inte göra nånting, men de är bara när jag fixar med mitt café eller fiskarna. Hela datorn låser sig typ och de går inte att göra nånting.


Jaja, nu ska jag ta och fixa mig och ta med mig magen till Steffie. Adios!

Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards