Alla inlägg under december 2009

Av Johanna - 5 december 2009 10:59

Ja då var de lördag igen, veckorna bara går i ett hela tiden.

Igår gjorde vi klart Melvins rum, eller ja så mycket som de gick med de vi har än så länge. Men de blev rikigt fint och finare ska de bli.


Idag är jag trött som ett as, somna nog inte förrän runt ett igår. Måste sluta vara vaken så där länge om kvällarna, de stör min dyngsrytm. Haha.


I morse fick jag mig en rejäl spark på revbenet, trodde de gick av. Fy fan vad ont de gjorde, måtte han inte bli starkare än så och slutar jävlas med mina revben. Men de har jag svårt att tro, favoritsysslan är ju att gnugga rumpan mot revbenen så. Haha söt plutten.


Vet inte alls vad jag ska göra idag, förutom att domdera om var vi ska sätta upp hyllor och tavlor. Men de är snabbt gjort. Sen mamma ikväll då men resten av dagen?

Ska väl kanske ta och åka förbi Bull i deras nya hus och se hur de blivit nu när dom börjar få i ordning allting.

Av Johanna - 4 december 2009 16:21


Sov hos mamma i natt, var trevligt. Inte sovit där sen jag flytta hemifrån tror jag, sov rätt dåligt för man är ju inte van. Men de gick bra ändå. Sen har jag umgåtts med Steffie hela dagen. Snart dax för henne, 3 veckor kvar idag. Jag blir så nervös för henne, haha.

Sen har jag även fixat lite med a-kassan och försäkringskassan. Så nu hoppas jag att allt är på rätt spår igen. Haft lite lätt panik över de där, men jag är inställd på att inte få nå pengar innan jul i alla fall. Sorgligt men sant. Så går de när man inte vet vad man håller på med och då menar jag inte mig själv.

Ska nog ta och ringa FK om en stund för att dubbel kolla så allt är som de ska och be dom skynda på de hela lite. Men mesig som jag är så kommer jag väl inte våga ryta i åt dom.


Vilken tjockis man har gått och blivit, magen är bra stor nu och jag vill inte ens veta hur mycket jag gått upp i vikt.



Ikväll blir de massor med mys med hjärtat! Var väldigt länge sen, känns som de bara varit massa annat hela tiden så vi aldrig bara fått vara och ta de lugnt.

Han är ledig i helgen också så de är mys!


Av Johanna - 3 december 2009 15:24

Här sitter jag och lyssnar på julmusik och beundrar hur fint jag gjort de här hemma.


Jenny bjöd som sagt på lunch idag, sedan tog vi oss en vända på stan. Köpte en jätte fin skylt till Melvins rum.


Har tagit mig två alvedon nyss så dom börjar göra sitt jobb nu. Skönt. Jag är så fruktansvärt jävla less på att ständigt ha ont. Jag orkar inte ens bry mig om att jag har de längre.

Och försäkringskassan kan ju ta sig i röven eller nått. Förstår inte varför dom är så frukstansvärt sega. Och inte blir de bättre av att jag inte kunnat skicka in sjukskrivningen även fast de är över en månad sen jag blev sjuk. Är ju faktiskt en fördel om man anmäler rätt sjukdag när man anmäler en sjukskrivning. Säger ju att vill man ha något gjort rätt så får man göra de själv. Inte lite på att andra kan de. De är då de blir sådan här katastrof. Så nu kommer jag stå här utan pengar i decmeber. Lagom till jul och allting. Hurra!!!

Blir så less på ALLTING!


Nu vill jag att Melvin ska komma! Som jag längtar!!

Av Johanna - 3 december 2009 12:22

Jäkla kallt de är ute idag. Fryser bara jag tittar ut.

Idag blir de lunch på Johansson´s med Jenny, sedan blir de att umgås med mamma resten av dagen och kvällen. Sover nog kvar där också. Mysigt.


Melvins rum börjar bli klart nu, så skönt att de ÄNTLIGEN börjar bli ordning överallt här nu.


Nej, nu ska jag kila över till grannen så vi kan åka ner på stan.

Hungrig som en gnu är vad jag är.

Av Johanna - 2 december 2009 19:59

Ja, idag blev man då ett år äldre. Känns varken bättre eller sämre, några prylar rikare dock.

Jag fick mig en ny digitalkamera, var på tiden då jag är så less på den jag har.

Glögg-set, handdukar och en tomte att ha vid granen. Även en ny plattång, väldigt lägligt då den jag har är rena katastrofen.

Sen fick jag även hem spjälsängen idag, som jag väntat på den, men nu är den äntligen här.


Hjärtat kom med frukost på sängen i morse, så mysig så förutom att de var halv 7 och jag hade i princip precis somnat så var inte riktigt på humör för de.


Var även föräldrautbildning idag, har inte så mkt att säga om den.

Kanske inte riktigt min grej kände jag. Men de kan ju ändå vara lärorikt att gå dit. Vi får se.


Nu är de "bonde söker fru" och den där jävla Roger är ju ett släkte för sig. Jävla stolle han är, haha.


49 dagar kvar tills Melvin beräknas komma. Som jag längtar, de är ju inte alls långt kvar nu.

Av Johanna - 1 december 2009 16:05

Idag är de första december, vilket betyder att jag fyller år i morron. Vilket också betyder att idag fick jag öppna första luckan i choklad-kalendern. Egentligen är den inte så god men de är ett måste.


Har ordnat lite med försäkringskassan idag, så nu ska de nog lösa sig.

Ska bara säga till om att de blivit fel datum sen ska de väl inte vara nå mer problem med de där tycker jag.


Christian har slipat inne i Melvins rum mest hela dagen idag känns de som, blir aldrig klart. Vi som skulle börja måla idag. Får ta de en annan dag helt enkelt.


I morron är de även första föräldragruppen. Ska bli spännande och se vad de är för något. Vet inte ens om jag vill gå egentligen, känns mest som ett nödvändigt ont. Men de blir nog trevligt!


Fy tusan, hela jag är helt dammig av allt slip-damm. Helt vit i håret, en dusch kanske vore på sin plats innan man beger sig ut någonstans.


Hade en sådan tur att jag hittade en lika adventstjärna på Karlssons som jag redan har, så nu har jag två i köket så slipper de se dumt ut och så slipper jag ha udda. Fungerar inte lika bra de inte.

Köpte även lite julsaker igår, förra julen bodde jag i en etta. Denna julen bor jag i ett hus, så de behövs ett antal mer jultomtar och grejer än tidigare.


Nej om man kanske skulle ta och plcoka fram lite fika, blir nog älskling glad.

Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards